Sleuteltraining

Sleuteltraining HarTgrondig opvoeden                              
Hoe lastig kan het zijn wanneer je kind niet goed in zijn of haar vel lijkt te zitten. En hoe vervelend is het wanneer er vaak ruzie en strijd is in huis en je vaker boos reageert dan je eigenlijk zou willen. Soms ben je de moed zelfs even kwijt. Je hebt al van alles geprobeerd en niks lijkt te helpen. Wees gerust, je bent niet de enige. Wil je weer die leuke, positieve en gezellige opvoeder zijn die je eigenlijk bent? Dan is de sleuteltraining iets voor jou.

De training omvat zes bijeenkomsten (sessies) voor gevorderde opvoeders. De Sleuteltrainer behandelt op verrassende wijze ‘negatieve’ gedragingen van kinderen: ongehoorzaamheid, zeuren, ruzie, liegen, gewelddadig gedrag. Opvoeders kijken en communiceren (opnieuw) met een open en nieuwsgierige blik naar hun kind. Vanuit warmte en liefde die opvoeders daardoor (opnieuw) voelen ontstaat een nieuwe wederzijdse liefdevolle relatie met hun kind. De sleutel tot je kind!                                                               

Wil je je opgeven voor deze training of heb je vragen? Mail of bel me gerust.

Tandem-training: voor opvoedkoppels Voor wie? Voor ouders/ opvoeders die in bepaalde opvoedsituaties meer ondersteuning zoeken. Hoe werkt het? Los van de sleuteltraining kan je je opgeven voor Tandem-training (6 lessen). Dat kan een ouderpaar zijn of een opvoeder, die een andere volwassene meeneemt die een belangrijke rol speelt in het gezin. De opvoeders schrijven zich in als koppel, zodat ze beter leren samenwerken in de opvoedsituatie, elkaar respectvol leren ondersteunen en opvoedtaken beter op elkaar af te stemmen. 

Pilot “Ben je klaar voor een avontuur?”  Voor wie? Voor ouders die hun eerste kindje verwachten, of net begonnen zijn aan het “ouder-avontuur” en meer willen weten en ontdekken over het ouder-worden zodat het leuke van ouder- zijn meer ruimte kan krijgen. Puur omdat je al wat meer “tools en kennis” in je koffer hebt die je meteen kunt gebruiken. Wordt je al enthousiast? Dan ben ik op zoek naar jou! Met deze groep ouders wil ik een eerste Sleuteltraining organiseren, die zich richt op het vullen van die ‘koffer’. Hiermee kun je straks meer genieten van elkaar, omdat je al meer weet wat je voor opvoedtalenten zelf in huis hebt!

Wil je je opgeven voor de pilot? Stuur een mailtje waarin je aangeeft dat het om de pilot “Ben je klaar voor een avontuur? ” gaat. 

Voor de materialen vraag ik een bijdrage, waardoor ik de prijs eenmalig zeer laag kan houden. 

Pilot en Sleuteltraining: 6 lessen van 2,5 uur, inclusief:
• Opvoedboek en het  boek “Sleutel tot je kind” van Charlotte Visch
• Schoudertas
• Sleutelkaarten bij elke les
• Mogelijkheid om de 6 bijbehorende filmpjes thuis nog eens te bekijken met je partner

Inclusief:Opvoedersboek t.w.v. € 75,-, schoudertas met logo, toegang tot ChildConsult-filmpjes om thuis nog eens te bekijken en zes Sleutelkaarten met een samenvatting van de les.
Kosten:€ 300,- pp voor 6 sessies; de opvoedpartner betaalt € 200,- . Een sessie duurt 2,5 uur.
Pilot " Ben je klaar voor een avontuur?"Voor ouders die aan het begin van hun ouder-avontuur staan.
Kosten:Bijdrage €175,- voor 6 lessen, per duo.
Tandem-lessen: Voor ouders/opvoeders die opvoedsituaties nader willen onderzoeken.
Kosten: per tandem-les: €100,- per koppel
per 6 lessen samen: €275,- pp, € 400,- per koppel